Bilde av hytta Legendary Lodge, tatt på vinteren.

Om oss

Legendary Lodge Senja tilbyr opplevelser verdige minneboka. Nyt natur i verdensklasse med hytta som base. Den behagelige atmosfæren gjør at du finner roen nesten idet du setter foten innenfor døra – et perfekt sted å komme tilbake til etter en lang dag ute.

Når du bor hos oss, ønsker vi at du virkelig får kjenne at hverdagslivets stress er langt unna. Derfor har vi dratt naturen med inn i hytta og skapt harmoni, slik at du kan føle deg fjernt fra det hverdagslige, og samtidig nærmere deg selv.

Utsikt fra terrassen.
Utsikt fra hytta mot de umiddelbare fjellområdene.

Om hytta

Hytta gir full tilgang til alt Senja har å by på! Beliggenhet like ved de mest populære fjellene for toppturer og fjellvandring, som også er en flott plassering med tanke på rype- og harejakt. Umiddelbar tilgang til havet, og muligheter for fiske i flere ferskvann og elver i området.

Fullt utstyrt med kjøkken, bad, toalett, og peisovn. I tillegg er det tilgang på stor kjeller med fryseboks, vaskemaskin, tørketrommel, tørkerom og mulighet for lagring av utstyr. Stor terrasse med havutsikt, utemøbler, grill og bålpanne. Og etter en lang dag i fjellet kan man slappe av i vår jacuzzi.

 • 3 soverom med totalt 7 sengeplasser
  • 1 dobbeltseng (150 cm)
  • 1 enkeltseng (75 cm)
  • 2 køyesenger (75/120 cm)
 • Hundegård med hundehus
 • Stor terrasse med havutsikt
 • Utemøbler
 • Jacuzzi
 • Grill
 • Bålpanne
 • Vask og tørk
 • Fryser
 • Plass til lagring av utstyr

Vår historie

Legendary Lodge Senja gikk fra å være en drøm til å bli en idé i mars 2014. I mai samme år ble drømmen omsatt til en plan av Espen Minde, Kjersti Karlsen og Arvid Karlsen.

Arvid, far til Kjersti, er født og oppvokst i Stønnesbotn på Senja og har tilbragt over 60 år i fjellene på Nord-Senja. Han har lenge hatt en drøm med å starte opp dette prosjektet. Kjersti har vandret på fjellene sammen med sin far siden hun var svært ung, og når hun traff Espen i 2010 ble det mange turer sammen.

Etter hvert fikk vi veldig lyst til å dele dette med flere. Sammen skapte vi Legendary Lodge Senja.

Hvem er vi?

Arvid Karlsen – «The Legend» – Daglig leder, jaktguide og kjentmann

Kjentmann og kulturformidler. Jeg kjenner områdene og fjellene rundt godt, og har også mange gode historier knyttet til Nord-Senja på lager.

Jeg er opptatt av sikkerhet og å sikre tryggheten til våre gjester.

Bygde selv lodgen sammen med min onkel, og er grunneier av området rundt. Er aktiv jeger og friluftsmann, og går ofte i fjell og mark med mine tre elghunder. Fjellene på Nord-Senja har jeg vandret i siden jeg var 6–7 år.

Odny Emilie Karlsen – Husmor

Jeg lager mat for våre gjester, og holder orden i lodgen slik at alle føler seg velkommen og tilfreds.

Er utdannet sykepleier, og en ekte husmor med forkjærlighet for tradisjonell nordnorsk mat. Jeg ser frem til å servere deg retter tilberedt av råvarer fra den lokale naturen, og håper maten vil falle i smak!

Kjersti Synnøve Karlsen – Medeier

Jeg hjelper til med den daglige driften og tar meg av klargjøring av lodgen før gjestene kommer.

Helt siden jeg var liten jente har jeg gått på jakt og vandret i fjellet med min far og mor. Jeg er en sosial person som tar vare på de rundt meg. Utdannet barnevernpedagog.